Wij bouwen merken waar mensen van houden

Het hoofdkantoor is gevestigd in de stad Leiden, Nederland

Neem contact op
Wie zijn wij

Terona Brands richt zich sinds de oprichting in 2007 op de verkoop van premiumproducten.

Onze klanten prijzen vaak de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding van de producten die we aanbieden. Wij doen zelf de distributie en marketing van onze merken en tevens van  producten van andere gerenommeerde merken.

Wat doen wij

PRODUCTONTWIKKELING & IMPORT

Bij Terona zijn we er trots op dat we producten van hoge kwaliteit kunnen ontwikkelen in combinatie met een consumentvriendelijk prijskaartje. De basis is dat wij precies weten wat de wensen zijn van de steeds veranderende markten die wij bedienen. Naast productontwikkeling zijn wij zeer efficiënt in het importeren van goederen. Ons inkoopteam werkt 24 uur per dag om ervoor te zorgen dat alle export-/importactiviteiten volgens plan verlopen.

MARKETING EN BRANDING

Een perfecte match van het juiste product met de juiste klanten is waar onze marketingafdeling voortdurend mee bezig is. Wat spreekt de klant aan? Waar hebben zij behoefte aan en waarin worden zij nog niet bevredigd? Dat is de grote vraag voor ons brandingteam: zij beslissen over een branding die vibreert met onze missie en waarden en die recht tot het hart van onze klanten spreekt. Na deze fase plaatsen onze marketeers onze producten precies daar waar klanten ze zoeken en voegen unieke waarde toe, waardoor de verkoop wordt gemaximaliseerd.

KLANTEN BELEVEREN EN ONDERSTEUNEN

Geen enkele klant is hetzelfde en dat geldt ook voor zijn bezorgbehoefte. Tijdige levering waar en wanneer de klant het nodig heeft, is de belangrijkste prestatie van ons distributieteam. Hiervoor beleveren wij klanten vanuit meerdere magazijnen in zowel Europa als de USA. Uiteraard; ons werk stopt niet bij een succesvolle oplevering. Ons toegewijde klantenserviceteam is de ruggengraat van ons succes. Onvermoeibaar werken om klanten tevreden te stellen met al hun vragen over bestellingen, leveringen of nazorg.

Over ons in cijfers

800m

Onze producten zijn internationaal verkrijgbaar in meer dan 17 landen. Potentieel bereik van 800 miljoen internationale klanten

240%

Bijna 20 jaar ervaring in online verkopen. Een omzetgroei van ruim 240% op jaarbasis in 2023

2500+

Wij ontwikkelen producten van topkwaliteit. Bewezen door onze 2500+ klantbeoordelingen die ons gemiddeld waarderen met een 4,7 uit 5

Met onze merken hebben we een positie kunnen veroveren in een aantal zeer competitieve markten, vooral omdat we de behoefte van klanten aan kwaliteitsproducten hebben onderkend. Terwijl op de meeste e-commerce marktplaatsen de focus ligt op goedkope producten, zijn we actief bezig met het vergroten van onze omzet voor “kwaliteitsproducten met een vriendelijk prijskaartje”. Ons doel is om het aantal platforms waarop klanten onze merken kunnen vinden voortdurend uit te breiden.

Wesley Wansink
CEO - Terona B.V.

Wereldwijd aanwezig

De vraag naar producten van hoge kwaliteit is niet beperkt tot één land of continent; daarom vindt u onze producten online in winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, VK en de Verenigde Staten. Om onze klanten op deze locaties te kunnen bedienen beschikken wij over magazijnfaciliteiten in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Polen, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.
Leiden (Netherlands)
Weert (Netherlands)
Bucharest (Romania)
Meppen (Germany)
Marion (USA)
Talenten

Sluit je aan bij ons internationale team van professionals

Marketeer
Branding
Marketing storyboards
Begeleiden van onze enorme pool van freelancers

Binnen ons marketingteam ben je verantwoordelijk voor het bedenken van marketingconcepten voor onze nieuwste producten en voor het updaten van bestaande producten. Je hebt ervaring met verkopen op e-commerce platforms en je kunt denken in “klantavatars”.

Naar de vacature
Accountmanager platform
Briefing
Klantbeheer
Afronding van transacties

Soms resulteert een geweldig marketingidee niet in de geplande verkoop. Of het werkt misschien voor het ene platform, maar niet voor het andere. Als platform accountmanager ben je verantwoordelijk voor onze (sales)doelen en richt je de overige afdelingen zo in dat deze doelen worden behaald. Op dit moment hebben we vacatures open voor managers voor BOL.COM, Amazon EU7, Amazon.com.

Naar de vacature
Wij realiseren
spectaculaire groei
Neem contact op