Over ons

Terona is een online marketing bureau gevestigd in Leiden opgericht door Wesley Wansink. Om informatie of producten te vinden maken consumenten toenemend gebruik van zoekmachines. Dat is dus de plek waar u zichtbaar moet zijn om uw omzet te vergroten! Wij zijn deskundig in Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachine Adverteren (Google AdWords) en Conversie Optimalisatie.

Onze dienstverlening

De dienstverlening is opgesplitst in een drietal producten:

  • Het opzetten en beheren van Zoekmachine Advertentie campagnes zoals Google AdWords. Gericht op het genereren van klanten en verhogen van de omzet voor het MKB.
  • Het verbeteren van de vindbaarheid in de organische (niet-betaalde) resultaten van de zoekmachine (hoog komen in Google). Het geheel van deze activiteiten wordt zoekmachine optimalisatie of SEO genoemd.
  • Meer klanten halen uit uw huidige website bezoekers. Wij richten uw website zo in dat de doelen van uw website helder zijn voor de klant.

Wat kan Terona voor u betekenen?

Bij Terona bent u verzekerd van een advertentiecampagne die u nieuwe klanten gaat opleveren. Uw online marketing is bij ons in goede handen, zodat u op het internet geen enkele klant misloopt. Neem gerust eens contact op met Wesley Wansink om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.