LinkedInLinkedIn is wereldwijd één van de grootste zakelijke platforms op het internet. In totaal heeft LinkedIn ruim 90 miljoen leden, waarvan er zich 2,8 miljoen in Nederland bevinden. Een zakelijke en voornamelijk hoog opgeleide doelgroep, die heel gericht te bereiken is. Hiermee onderscheid LinkedIn zich nadrukkelijk van andere sociale media, zoals Facebook dat een meer informele karakter heeft. Wilt u juiste die ene specifieke vacature vervullen? Dan zou adverteren in LinkedIn u wel eens uitkomst kunnen bieden.

Voordelen van adverteren op LinkedIn biedt u de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan discussies in bepaalde groepen of juist uw contacten met zakelijke relaties te onderhouden. Met LinkedIn Ads kunt u zich heel specifiek richten op een bepaalde doelgroep, waarbij een selectie gemaakt kan worden op basis van:

  • Functie
  • Branche
  • Geslacht
  • Leeftijd
  • Geoloactie

Hierbinnen kan zelfs nog verder gesegmenteerd worden op basis van bedrijfsnaam of zelfs functietitel.De statistieken van een advertentiecampagne in LinkedIn zijn overzichtelijk waardoor er van alles is te meten, testen en bijsturen. Bovendien is het mogelijk om zowel te adverteren met tekstadvertenties als met banners en video advertenties. De professionals van Terona Online Marketing nemen al u werk uit handen om uw advertenties en vacatures effectief te plaatsen via LinkedIn.