Linkbuilding

Zoekmachines gebruiken links om hun weg te vinden naar uw website. Daarnaast is het voor zoekmachines een middel om de betrouwbaarheid, het onderwerp en de autoriteit van uw website te bepalen. Zoekmachines beschouwen links als een voorkeurstem op uw website en zijn essentieel voor het behalen van een hoge positie in de zoekmachines.

Wat is Linkbuilding?

Precies op dezelfde leest geschoeid is het groeiende belang van de sociale media zoals Facebook, Twitter en Hyves. Het zijn signalen aan de zoekmachine dat bezoekers vinden wat ze zoeken op uw website.

Technisch en inhoudelijk kunt u uw website helemaal op orde hebben, maar zonder goede links zult u (voor concurrerende zoekwoorden) echter nooit topposities in Google behalen. Binnen een SEO traject is linkbuilding daarom essentieel. Bij linkbuilding is namelijk veel meer de kwaliteit van de links van belang dan de kwantiteit!

Wat kan Terona voor u betekenen?

Linkbuilding vraagt om maatwerk. Terona doet onderzoek naar de meest relevante en betrouwbare links. Tevens bekijken we welke pagina’s op uw website de meeste behoefte hebben aan inkomende links. Een goede verdeling van de inkomende links over uw homepagina en de andere pagina’s van uw website is van levensbelang. Na de researchfase worden de potentiële linkpartners handmatig en persoonlijk benaderd. Hierdoor krijgt uw website links die er voor zorgen dat u ook op de lange termijn nog topposities in de zoekmachines weet te behalen.