Conversie Optimalisatie

Zijn de bezoekers eenmaal op uw website dan wacht de grootste uitdaging: Bezoekers laten doen wat u wilt! Deze gewenste handeling wordt een conversie genoemd. Afhankelijk van het doel van uw website kan een conversie zijn: Een ingevuld contactformulier, een bestelling, inschrijving of offerte aanvraag.

Bezoekers bepalen binnen een paar seconden of de bezochte website aansluit bij hun verwachtingen. Als geïnteresseerde bezoekers vroegtijdig afhaken door een gebruikersonvriendelijke website is dat doodzonde. Immers u hebt moeite gedaan om deze bezoeker naar uw site te krijgen. Met dezelfde hoeveelheid bezoekers kunt u door conversie optimalisatie meetbaar meer resultaat uit uw website halen.

Wat is Conversie Optimalisatie?

In het conversie optimalisatie proces brengen we gedragingen van uw bezoekers in kaart. We stellen vast waar de knelpunten van uw website zitten, hiervoor meten we bijvoorbeeld:

  • het aantal bezoekers dat uw website bezoekt
  • de populairste pagina’s van uw website
  • het gemiddeld aantal bezochte pagina’s
  • het aantal bezoekers dat direct afhaakt
  • de genomen navigatiestappen bij iedere conversie

Wat kan Terona voor u betekenen?

De knelpunten geven aanleiding tot conversieverbetering. Het meekijken met de gedragingen van bezoekers is te vergelijken met het luisteren naar de behoeften van een klant in het verkoopsproces. Cruciaal voor uw verkopen!

Nadat Terona de wensen en frustraties van uw bezoekers in kaart heeft gebracht bepalen wij waar verbeteringen op uw website mogelijk zijn. Door een A/B test uit te voeren, waarbij variant A met variant B wordt vergeleken, kunnen we aantonen met welke versie uw website het best rendeert. U zult zien dat de positieve terugkoppeling op uw website aanzienlijk toeneemt!